2011 m. liepos 13 d., trečiadienis

Baltos pėdkelnės

Parduotuvėje susigundžiau pamačiusi baltas pėdkelnes, žinoma, jas ir nusipirkau. Grįžusi į namus pasidėjau pas priešais save ir negalėjau suprasti, kodėl tai padariau ir su kuo jas reiks nešioti. Akimirką išsigandau. Juk vaikystėje viskas buvo taip paprasta, beveik kiekviena proga mažoji panelė buvo rengiama betkokiais rūbais ir baltomis pėdkelnėmis ir niekada nebuvo labai prašauta. Tačiau mažosios užauga ir dažniausiai lieka priimtina šį magišką dalykiuką panaudoti tik per vestuves. Anaiptol! Pasivarčiau įvairius katalogus, pašniukštinėjau internete ir padariau kelis pastebėjimus jaunosioms stileivoms.
Kas tokios yra tos baltos pėdkelnės, ką apsirengti, kad jos nedraskytų akių kitiems.
Visada galima rinktis baltai margas, su šiokiais tokiais elementais, kremines, dramblio kaulo, balintos kavos, ryškiai baltas, labai plonytes, šiuo metu pasirinkimas išties labai platus.
Baltos pėdkelnės priešingai nei juodos, kurios optiškai plonina kojas, jas storina, tad reiktų jas rinktis gana atsakingai, įvertinant savąsias kojas. Neveltui daugelis perkarusių modelių ant podiumų dažniausiai pasirodo būtent su baltomis pėdkelnėmis. Jos taip pat puikiai pabrėžia rūbus.
Baltos pėdkelnės prie juodų rūbų, o juodos – prie baltų. Kodėl gi ne? Šis kontrastingas derinys visada traukia akį, suteikia ir griežtumo, ir intrigos. Pasirinkus juodą suknelę, baltas pėdkelnes ir juodus aukštakulnius ar ilgaaulius tikrai neprašausit. Tai suteikia rokeriško maištingo įvaizdžio. Jei atgraso ta balta spalva, puikiai prie to derės ir baltos su juodais ornamentais, margintos pėdkelnės. Žinoma ta pati taisyklė galioja ir vienspalvėms ryškioms suknelėms. Tik pėdkelnes siūlyčiau rinktis griežtai baltas, kad neatsirastų chaosas. Jos gali būti įvairaus storio. 
Jei jau pasirinkote baltą suknelę ir baltas pėdkelnes, nepabijokite paeksperimentuoti pasirenkant juodus batelius bei juoda dirželį ant liemens.
Jei tave įkvėpia 60'-70' ieji, bei žaviesi Twiggy. Gali pabandyti prie baltų pėdkelnių spalvotas gėlių rašto sukneles, kurios šiuo metu taip on top!,  vintažinį įspūdį sustiprins mėlyni ir raudoni atspalviai. Bet tada į savo žodyną siūlyčiau įtraukti žodį mini. 
Ir visgi, kad ir kaip viskas atrodytų gražiai, tai labai atsakingas ir subtilus, galbūt netgi pražūtingas pasirinkimas.  







Nuotraukos iš interneto platybių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą