2011 m. liepos 12 d., antradienis

Skarelės

Sveikosios mažosios stileivos,
šį kartą norėčiau aptarti skareles. O, kad nebūtų įprasta, nekalbėsiu apie skareles rišamas ant kaklo, šiandien pasižvalgysime į skarelių rišamų ant galvos įvairovę. 
Vos išgirdus apie skareles ant galvos iškart mintyse atsiduria paveikslėlis su sena močiute einančia pas savo mylimąsias karvutes, ar nusivylusias (tikrąja to žodžio prasme) namų šeimininkes. Bet.. Pažiūrėkime į tai iš gražiosios pusės. Juk tai puikus aksesuaras naudojamas vietoj lankelio ar plaukų juostos. Taip pat puikiai papildantis aprangą, aksesuaras. (Tinkamai panaudotas puikiai tiktų ir prie mano jau ankščiau aprašytų kelnių aukštintu liemeniu). 
Viskas atrodo mintyse taip gražu ir suderinta, tačiau nei viena nežinosit kaip tai atrodo ant tavęs pačios, jei nepabandysi. Aš pabandžiau ir man labai patiko.
Skareles vasarai ar šiaip šiltesniam laikui rinkitės kuo lengvesnes, plonesnes. Geriausia kažką iš plonos medvilnės ar lino. Šiuo metu siūlomos skarelės labai įvairios, todėl pasirinkimas tikrai platus. Taip pat siūlau viena iš šių audinių, nes sintetikos ar šilko turinčios skarelės užrišus dažnai atsiriš, bei smuks nuo plaukų dėl savo slidumo. 
Skarelės puikiai tiks ir prie lengvos suknutės ir prie įdomesnių kelnių ar ilgo plataus hipiško sijono. Užrišimai, pvz. kelis kartus apsukus aplink galva ir perrišus paprastai, paliekant kabančius kraštus ilgesniu šone,  trumpesnius gražiai prigludusius prie galvos ar plevenančius vėjyje labai turėtų tikti prie kokiu šortų ir linksmos maikutės bei aulinukų, užrišus kaspinėlį greitai įššoksime iš festivalinio, hipiško ar rokeriško įvaizdžio į romantiškas vėžias. Rišimų galima pasidairyti interneto platybėse, tai išties priklauso nuo skarelės ilgio ir dydžio, bei prie norimo plaukų rišimo. Vasarai siūlau rinktis švelnias pastelines spalvas, su augaliniais ar ornamentiniais motyvais, tačiau dėvint juodus arba baltus rūbus, pritaikius batukus ir rankinę neprašausite ir pasirinkusios ryškių spalvų skareles.
Nebijokite paeksperimentuoti ir pabandyti kažką naujo. Kartais net nesusimąstome, kad kažkas gali mums taip puikiai tikti ir patikti, bei tapti savito įvaizdžio dalimi kol nepabandome.











 Nuotraukos iš interneto platybių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą