2011 m. liepos 25 d., pirmadienis

Languoti marškiniai

Kas ryt įdėmiai peržvelgiu spintą bandydamas išsirinkti tos dienos, tinkamą aprangą. Šį rytą už akių užkliuvo languoti marškiniai. Mano nuomone, tai gana vyriškas drabužis, tačiau akivaizdžiai puikiai pritaikomas ir moteriškame garderobe. Tad iš spintos glūdumos ištraukiau saviškius.:


Juos derinau su tamsiai mėlynais kojas aptempiančiais skinny džinsais, baltais trikotažiniais marškinėliais po apačia ir juodu diržiuku ant liemens, kad suformuoti moterišką siluetą ir neatrodyti kaip su bulvių maišu. 
Liesdama šį spalvingą gėrį prisiminiau savo artimiausius vyrus. Kažkur šeši metai atgal tokie, drabužiai mano tėčio ir senelio  buvo patys megstamiausi. Nors, jaunieji vyrukai ir dabar nespjauna į šią aprangą. Ir teisingai daro, nes tai puikiai nuteikiantis ir patogus bei praktiškas drabužis.

Languotus marškinius moterys kuo puikiausiai gali nešioti ir derinti tiek su džinsais, tiek su šortukais ar netgi suknelėmis. Langelių raštai taip pat pilni įvairovės, smulkūs, stambus, pailgi ir t.t. Spalviniai atspalviai taip pat, pradedant vienspalvėmis spalvomis, tiek kelių spalvų mišiniai ar visiškai spalvoti. 
Derinti taip pat manau spalvotus reiktų su aptemptais džinsais ar kelnėmis ar šortukais, dažnai tokie "Boyfriend" tipo drabužiai būna oversize, tad reiktų formuoti moteriškas formas dirželio pagalba. Bateliai taip pat įvairiai, priklausomai nuo sezono, ir pačios aprangos visumos, tai gali būti tiek aukštakulniai tiek sportiniai bateliai. Visgi siūlyčiau išbandyti arba gladiatoriškas basutes arba lengvus laivelius, mokasinus ar kitokius vienspalvius laisvalaikio batelius lygiu padu.

Nuotraukos iš interneto platybių ir asmeninio archyvo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą