2011 m. liepos 12 d., antradienis

Kelnės aukštintu liemeniu

Sveikos jaunosios mados sekėjos.
Kai daugelis siūlo įvairiausius kelnių tipus, galva net apsisuka. Todėl šiandien norėčiau aptarti aukštinto liemens kelnes.
Dažna jaunoji „madistė“ šį taip pamėgtą užsienio stilingųjų apdarą laiko senamadišku ir nieko verto drabužėliu. Neneigsiu, būdama 16  galvojau, kad nieko kvailiau negali nė būti, juk tuo metu visos buvo „ant bangos“ tiksliau „ ant bambos“, visi kelnių tipai iš vitrinų skandavo tik vieną frazę: kuo žemesnis liemuo tuo gražiau. Todėl daugelis merginų metė lauk savo aukštinto liemens kelnes ir lėkė pasauliui ir visuomenei demonstruoti nuogą bambą. Gražu, kai bent jau yra ką parodyti ne per daug. Bet neduok Diev gelbėjimosi ratas ima ir negailestingai krenta tiesiai virš leistinos ribos. 
Siūlyčiau visada rintis drabužius pagal savo kūno sudėjimą. Ne visada tai, kas tinka kitoms, tiks ir man. Būkite subtilios, stilingos, nevulgarios ir parodykite, kad mokate save parodyti iš gražiosios pusės.
Taigi, aukštinto liemens kelnės labai subtilus drabužėlis, jis optiškai išryškins liemenį. Žinoma jos nepriekaištingai atrodo plonoms, aukštoms, laibo liemens panelėms, bet nieko nėra nepataisomo. Prie tokių kelnių puikiai padėtį pataisys mažesnio ūgio merginoms, aukštakulniai bateliai. Ir tai suteiks elegantiškumo jausmą. 
Ir be abejo siūlau ploną dirželį. Jis puikiai suformuos liemens liniją ir kūnas įgaus formas, tai labai naudinga siaurų klubų savininkėms. 
Kelnių tipų yra įvairių, pradedant pieštuko, tiesaus kirpimo, siaurėjančių, platėjančių ir labai plačių. Visada reikia rinktis, pagal save, koks kelnių variantas Jums yra priimtinas. 
Taip pat galimi variantai paraitotos apačios, labai gražiai atrodytu linkusioms siaurėti kelnėms, bet ne visai aptemptomis apačiomis. Bendrą vaizdą dar gerina kelnės su kantu. Atrodo gal neįprasta, tačiau suteikia šarmo ir įgauna kitokią formą. Medžiagos taip pat įvairios pradedant paprasta medvilne, linu ar džinsine medžiaga. Stenkitės rinktis kuo natūralesnes, tačiau labai patogu kai jos siek tiek tamposi ir prisitaiko prie kūno linijų.
Būtinai bandykite derinti spalvas, kad viskas nerėžtų akies, tačiau nebijokite ir eksperimentuoti. Kurkite savą derinį. Bandykite įsivaizduoti: tamsiai mėlynos kelnės su kantu, atlenktos, liemuo įrėminamas plonu raudonu diržiuku ir į kelnes sukišti balti, lengvi trumparankoviai marškinukai su gilesne iškirpte. Bei prie viso to derantys aukštakulniai ar paprasti laiveliai. Tokia apranga tiktu kiek oficialiam įvaizdžiui, tiek laisvalaikiui, situaciją puikiai galima keisti aksesuarų pagalba, papuošalai, batukai ir rankinė. 
Laisvesniam stiliui prie tokių kelnių puikiai tinka berankoviai lengvos medvilnės marškinėliai, kiek oficialesnei aplinkai ploni, ar net perregimi marškinukai ar net palaidinukė su žabo. Fantazijai ribų nėra, tačiau visada atkreipkite dėmesį į spalvas, savo kūno sudėjimą ir savijautą.
Pridedu kelis man patikusius derinius.








 Nuotraukos iš interneto platybių.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą