2011 m. liepos 16 d., šeštadienis

Džinsinis švarkelis


Vieną rytą atsikėliau ir supratau, kad noriu džinsinio švarkelio. Kas jau kas, bet džinsinis švarkelis iš mano spintos buvo išmestas gerokai seniau. Pripažinau jį niekam tikusiu drabužiu. Dabar nuoširdžiai gailiuosi ir jo atsiprašau, bei nuolankiai lenkiu galvą prieš jį. Šis drabužis vėl pasiekė mano spintos pradžią. Taigi, įsigijau štai tokį.
 

Džinsas laikomas klasika, jis niekada neišeinanti iš mados medžiaga. Tik kasmet keičiasi jo nešiojimo tendencijos ir panaudojimas, bei tipas. Tikros džinsinės medžiagos rūbai priimtini dėl puikaus patvarumo, ne veltui ši medžiaga sukurta angliakasiams. Taip pat labai svarbu, kad tai labai praktiškas ir universalus drabužis, kurį galima labai lengvai visur priderinti. Patogiausia jį dėvėti pavasarį ir ankstyvą rudenį, kada orai gana šilti, bet nuogais pečiais vaikščioti dar/jau vėsoka. Priderinti prie jo lengva ir įvairius aksesuarus, skareles ar rankinukus, delninukes. Džinsinis švarkelis puikus laisvalaikio drabužis, tad prie jo tiks ir sandalai, gladiatoriškos basutės, paprastos balerinos ar laiveliai. Siūlyčiau atkreipti dėmesį ir į mokasinus. Keičiant švarkelio spalvas ir modelius galima sukurti labai įvairų įvaizdį. Nuo jaukiai romantiško iki pašėlusiai maištingo.



Džinsinis švarkelis puikiai pritaikomas ne tik prie kelnių ar šortukų bei sijonų, bet ir prie lengvučių vasariškų suknelių. Ypač puikus derinys ilgos ar trumpos gėlėtos arba kitokiais ornamentais puoštos margos suknelės. Tokiu atveju švarkelį reiktų rinktis kuo paprastesnį, nelabai garinta ar nutrinta, ar be labai didelių dekoracijų, kad į bendrą įvaizdį neprisiveltų chaoso apraiškų. Švarkelio modelį reikia būtinai derinti prie suknelės. Tai puikiai gali būti tiek trumputis tiek normalaus ilgio švarkelis, patarčiau vengti ilgesnio modelio. Rankovės taip pat tie ilgos, tiek paraitotos ar trijų ketvirčių, bei visai trumputės.
Šio drabužio favorite ir puikiausiai išmanančia jo nešiojimo tendencijas laikau Nicole Richie. 
Siūlau pasižvalgyti ir pasisemti idėjų kuriant savo derinukus.










Nuotraukos iš interneto platybių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą